Line-up

Voor de eerste editie halen we de top van de Nederlandse pop- en dj-acts naar het Volkspark. Van de zoute landen en het verre noorden en zuiden naar het hartje van Enschede. Klaar om keihard te rocken en te feesten in drie area’s!

Bekijk hier het tijdschema.

Toon filter

Zaterdag 9 juli 2022

Op het grote grasveld van het Hoofdpodium brengen we de beste Nederlandse topacts samen. Voor stevige rocksounds, feestelijke meezingers en prachtige ogen dicht momenten. Dans, lach en plof lekker neer in het zachte gras.

Chef’Special

Suzan & Freek

Miss Montreal

Ray La Ford

Zaterdag 9 juli 2022

Verstopt tussen de bomen staat de Tent. Een waanzinnige plek waar we buiten de muzikale hokjes denken. Van gezellige zangers en geniale dj-acts tot feesthelden die het dak er hier dubbel en dwars vanaf gaan blazen.

Kris Kross Amsterdam

Henk Dissel

Barend & van Breukelen

Fokke Simons

Dansado & de Feestmeester

Robba Rovega

Harry More

Michiel Ark

Zaterdag 9 juli 2022

De naam zegt het al: hier is het de hele dag feest. Van foute hits tot vette carnavalkrakers: geen genre of tempo is in het Feestcafé te gek. Trek je vrienden naar binnen, want hier moet je geweest zijn.

Robba Rovega

DJ Lars

Kamikaze Paloten

Thomaz

Hance

Zaterdag 9 juli 2022

Een festival is geen festival zonder heerlijk eten en drinken. Daarom rollen we de lekkerste foodtrucks, speciaalbieren en wijnen het Volkspark op. Onder een groen bladerdak serveren we vlees, vis, vega(n), gezond, snacks… aan alle fijnproevers is gedacht.

TIP: Klik op ‘toon info’ knop voor meer informatie. Zit je niet op mobiel? Ga dan met de muis over de afbeelding heen en deze knop wordt automatisch zichtbaar. 

De Wijnbar

De Grolsch Speciaal Bier Bar

Drinks @ In Het Volkspark

Today’s Special

Holy Pasta

Karma Kebab (V)

Snacktime

Saigon

Gebakshuus

Friet Fabrique

Pizza Pazza

Grillmeester

T-Smelt Fondue