Vervoer

Het Volkspark is gelegen in het centrum van Enschede. Op deze pagina kun je alle informatie vinden over hoe je bij In Het Volkspark kunt komen.

Welke wegen leiden naar In Het Volkspark?

Vervoer

Trein

Per spoor

In Het Volkspark is uitstekend bereikbaar per trein! Treinstation Enschede ligt op loopafstand (750 meter) van het festival terrein. De looproute is duidelijk aangegeven.

Bekijk vooraf goed wanneer de laatste trein vertrekt en houd hier dus ook rekening mee.

Vervoer

Fiets

Want wij blijven Nederlanders

Maak het jezelf niet te moeilijk en kom lekker op de fiets naar In Het Volkspark. Er is een gratis stalling gelegen dichtbij de entree; deze wordt via bewegwijzering duidelijk aangegeven.

Let op: de fietsenstalling is niet bewaakt! Fietsen en brommers die toegangspaden of calamiteitenrouters verhinderen, worden verwijderd.

Vervoer

Brengen en Halen

Word je weggebracht en/of opgehaald?

Als je naar In Het Volkspark komt en je laat je wegbrengen en/of ophalen, maak dan gebruik van de ‘Brengen / Halen’ locatie. Deze wordt duidelijk met gele borden (BRENGEN/HALEN) aangegeven en is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs.

De politie handhaaft de parkeer- en stopverboden zeer streng.

Vervoer

Auto

Parkeermogelijkheid in de buurt

Het Volkspark is gelegen in het centrum van Enschede en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je toch liever met de auto? Voer het volgende adres in als bestemming in je navigatiesysteem: Hengelosestraat 66 in Enschede. (Let op: dit is NIET het adres waar geparkeerd wordt!)

Zet je navigatiesysteem uit zodra je de gele verkeersborden met “P In Het Volkspark” erop ziet. Vanwege het festival zijn de gangbare wegen afgesloten en de gele borden wijzen je de snelste weg richting de parkeerplaats.

De politie treedt streng op tegen verkeerd parkeren. Voorkom een boete en volg netjes de instructies op van onze medewerkers.

Parkeertickets zijn beperkt beschikbaar en enkel vooraf via onze ticketshop te koop.

Vervoer

Hotel

Voor als je van ver komt

Woon je niet om de hoek? Maak er dan een tof weekend (of nacht) van in één van de hotels in de buurt. Check hier de overnachtingsmogelijkheden. Dit is (nog) niet vanuit ons geregeld en zul je dus zelf moeten doen.

Vervoer

Taxi

Als niemand de BOB wil zijn

Ga je met de taxi naar of van het festival, zorg er dan voor dat de chauffeur de gele borden ‘BRENGEN/HALEN’ volgt. Deze ‘Brengen / Halen’ locatie ligt op loopafstand van het festivalterrein. In verband met de verwachte drukte, is het aan te raden om de taxi vooraf te regelen.

Vervoer

Eigen touringcar

Organiseer je zelf een busreis?

Omdat In Het Volkspark goed bereikbaar is met het Openbaar Vervoer, worden er vanuit ons geen busreizen geregeld.

Wil je zelf echter een busreis organiseren? Meld je dan aan via ons contactformulier. Vertel ons het volgende: je busmaatschappij, aantal personen, aantal touringcars, verwachte aankomsttijd en of de bus tijdens het event blijft staanHet is bijvoorbeeld mogelijk om via Party-Vervoer een eigen busreis te regelen.