In Het Volkspark festival 2020: verplaatst naar 10 juli 2021

Category: Tickets
21 apr

De allereerste editie van In Het Volkspark hadden wij ons net als jullie anders voorgesteld… Tussen de blaadjes en op het gras zagen we jullie al genieten van de zomer, feestend op ‘Amigo’, ‘Zoutelande’, ‘Zij Weet Het’ en zoveel meer. Op een prachtige locatie in hartje Enschede, het meest historische volkspark van Nederland: het zijn en blijven dé ingrediënten voor een prachtig nieuw popfestival.

Helaas moeten we daar nog even op wachten… Hoe teleurgesteld we ook zijn over de gevolgen van de nieuwe overheidsmaatregelen, we hebben uiteraard begrip voor de maatregelen zelf en wensen alle mensen die ons land draaiende houden of geraakt zijn door het virus veel kracht en sterkte toe.

Verplaatst naar volgend jaar
We proberen als organisatie positief te blijven. We verlangen naar het moment dat we weer met z’n allen naar buiten mogen. We zijn dan ook blij dat we alvast een nieuwe datum kunnen aankondigen voor In Het Volkspark, namelijk zaterdag 10 juli 2021. En het goede nieuws is dat je jouw reeds gekochte kaarten voor In Het Volkspark 2020 gewoon kunt meenemen naar volgend jaar! We hopen op je vertrouwen en beloven er volgend jaar een onvergetelijke eerste editie van te maken! ❤

Alle kaartkopers krijgen binnen een week een e-mail met meer informatie. 

In de tussentijd, zorg goed voor jezelf en elkaar.

Organisatie In Het Volkspark

Back to overview