FAQ – verplaatsing – gekochte tickets

Beste,

De allereerste editie van In Het Volkspark hadden wij ons net als jullie anders voorgesteld… Tussen de blaadjes en op het gras zagen we jullie al genieten van de zomer, feestend op ‘Amigo’, ‘Zoutelande’, ‘Zij Weet Het’ en zoveel meer. Op een prachtige locatie in hartje Enschede, het meest historische volkspark van Nederland: het zijn en blijven dé ingrediënten voor een prachtig nieuw popfestival.

Helaas moeten we daar nog even op wachten… Hoe teleurgesteld we ook zijn over de gevolgen van de nieuwe overheidsmaatregelen, we hebben uiteraard begrip voor de maatregelen zelf en wensen alle mensen die ons land draaiende houden of geraakt zijn door het virus veel kracht en sterkte toe.

Verplaatst naar volgend jaar
We proberen als organisatie positief te blijven. We verlangen naar het moment dat we weer met z’n allen naar buiten mogen. Want wat willen we jullie graag verwelkomen op ons nieuwe popfestival op het mooiste plekje van Enschede en wat kijken we er naar uit om samen met jullie te proosten en uit ons dak te gaan op onze favoriete muziek. We zijn dan ook blij dat we alvast een nieuwe datum kunnen aankondigen voor In Het Volkspark, namelijk zaterdag 10 juli 2021. En het goede nieuws is dat je jouw reeds gekochte kaarten voor In Het Volkspark 2020 gewoon kunt meenemen naar volgend jaar! We beloven je dat we deze eerste editie groots zullen vieren. ❤

Samen naar 2021
Een festival annulering raakt velen. Jou als bezoeker maar ook andere betrokkenen, van podiumbouwers, technici en licht- en geluidprogrammeurs tot de tentverhuurders en artiesten. Zonder hen zouden we een festival als In Het Volkspark nooit kunnen organiseren. We zijn allemaal afhankelijk van elkaar. Daarom zouden we je willen vragen om je ticket mee te nemen naar volgend jaar, zodat we samen kunnen feesten tijdens de eerste editie van In Het Volkspark, 10 juli 2021!

Moet jij daar zelf iets voor doen?
Nee, je kaarten zijn automatisch omgezet naar In Het Volkspark 2021. Hier hoef jij (als hoofdkoper) dus niets meer voor te doen.

Lees hieronder de FAQ – met de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Voor nu, zorg goed voor jezelf en elkaar.

Organisatie In Het Volkspark.

 

Ik heb festivalkaarten gekocht, wat zijn de vervolgstappen?

Al je kaarten zijn automatisch omgezet naar In Het Volkspark 2021. Hier hoef jij (als hoofdkoper) dus niets meer voor te doen.

Wanneer krijg ik mijn vernieuwde ticket(s)?

Op donderdag 15 april 2021 krijg je een mail van onze ticketprovider Paylogic met hierin het verzoek om jouw kaarten te personaliseren. Zodra dit is gelukt kun je jouw kaarten downloaden voor In Het Volkspark 2021 op zaterdag 10 juli.

Wanneer kan ik mijn kaarten personaliseren?

Vanaf donderdag 15 april 2021 is het mogelijk de kaarten te personaliseren.

Ik weet nog niet zeker of ik volgend jaar met dezelfde mensen/groep naar het festival kom. Wat kan ik doen?

Geen probleem. Je hebt nog alle tijd om iemand anders voor je kaartje te zoeken. De start van de personalisatie is verplaatst naar donderdag 15 april 2021.

Naar welke datum is het festival verplaatst?

Het festival is verplaatst naar zaterdag 10 juli 2021.

Wat gebeurt er met de line-up?

Net als jullie waren wij erg blij met de line-up van In Het Volkspark 2020. We gaan ons best doen om zoveel mogelijk van de line-up ook voor volgend jaar vast te leggen. Wanneer we hier meer over weten laten we je dat uiteraard weten.

Ik heb een kaart gekocht maar heb deze niet ontvangen óf ik kan deze nergens meer terugvinden. Wat nu?

Gebruik deze pagina om je kaart(en) opnieuw toegestuurd te krijgen.

Kom je er niet uit? Geen probleem! Bezoek het Help Center van Paylogic Customer Service.

Mijn vraag is helaas nog niet beantwoord.

Stuur een e-mail naar info@inhetvolkspark.nl. We doen ons best om je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. Dit kan gezien de huidige situatie wel wat langer duren dan normaal, hiervoor vragen we jouw begrip.